Roosterwijziging, audities showteam en zomeractie

Terwijl iedereen nog heerlijk geniet van de vakantie, zijn er toch nog een paar dingen die we even moeten delen vanaf onze kant.

We hebben het nieuwe rooster al met jullie gedeeld, echter zijn er een paar wijzigingen. Hieronder zie je deze in het roze weergegeven. Het juiste rooster staat nu online en kun je hier vinden.

Audities showteams

Super leuk! Op woensdag 4 september gaan we weer audities houden voor onze showteams. We willen graag dat iedereen kans maakt om in een showteam te dansen. Dus op deze dag staat iedereen op nul en moet iedereen net zo hard zijn best doen om erin te komen. We komen ook allemaal net uit een vakantie van 6 weken, dus op  zich staan we ook op nul toch? 😉 

Auditie tijden woensdag 4 september:
16.00 – 16.45 Showteam Fancy
17.00 – 17.45 Showteam Blitz
18.00 – 18.45 Showteam Giitterz
19.00 – 19.45 Showteam Fresh
20.00 – 20.45 Showteam Sparkle

De uitslag ontvang je via de mail diezelfde avond.

Showteam informatie:
Ben jij een enthousiaste danser(es) die keihard wil trainen om op optredens, demo’s en danswedstrijden door heel Nederland te dansen en stralen? Speciaal voor leerlingen met deze instelling en veel danstalent, zijn er selectielessen. Deze lessen zijn hetzelfde opgebouwd als de reguliere lessen maar er wordt extra inspanning, een serieus karakter en discipline van de leerling verwacht. Indien een leerling door de docenten geschikt wordt bevonden, wordt de leerling in deze les geplaatst. De leerling dient minimaal twee tot drie lessen per week te volgen waarvan klassiek en modern verplichte lessen zijn.

Belangrijk om te weten voor de ouders, dat we vanaf januari 1 à 2 keer in de maand naar een wedstrijd gaan op verschillende plekken in het land.

Showteam “Sparkle” vanaf 18 jaar (showdance)
Showteam “Fresh” vanaf 15 jaar
Showteam “Glitterz” vanaf 13 jaar
Showteam “Blitz” vanaf 11 jaar
Showteam “Fancy” vanaf 9 jaar

Aanmelden voor de audities kan via onderstaand aanmeldformulier:

    Film van de eindvoorstelling

    Zijn jullie ook nog steeds aan het nagenieten van de geweldige voorstelling? Jullie kunnen nog een keer genieten, want de voorstellingen zijn natuurlijk professioneel opgenomen!

    Via onderstaande links kun je de film bestellen met de bijbehorende code: 6412dbch deze code kun je voor beide films gebruiken.

    Klik hier voor de voorstelling van 13.00 uur

    Klik hier voor de voorstelling van 19.30 uur

    Zomeractie

    Net als vorige jaren, hebben we ook dit jaar weer de super leuke zomeractie!

    Vanaf nu kun je doorgeven welke soort les jouw kind (of jijzelf) wil gaan volgen komend seizoen. Doe je dit vóór 11 augustus, dan krijg je 5% korting op het lesgeld! Je krijgt dan een mail met de factuur en deze dient voor 20 augustus betaald te zijn. De keuze van maandelijks of per 3 termijnen betalen, vervalt bij deze actie. Deze actie geldt alleen voor leerlingen die 1 of 2 lessen afnemen gezien er vanaf 3 lessen al 15% korting wordt gehanteerd.

    Voorbeeld:
    Jouw dochter danst 1 les van een uur per week á €350,- per jaar. Als je mee doet met de zomeractie komt het bedrag op €332,50

    Voorbeeld 2:
    Jouw dochter danst 2 lessen per week. Het bedrag komt dan uit op €700,-. Als je meedoet met de zomeractie komt het bedrag op €665,-

    Klik hier voor de nieuwe tarieven.

    Wil je gebruik maken van deze actie? Geef je dan op via onderstaand formulier.

      Laat een reactie achter

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *